fredag den 13. februar 2015

Det er da utroligt....

...hvad man kan få slæbt sammen på et loft i løbet af sølle fire år! Her blot et lille udsnit.


Alle kasser er nu flyttet ned i stuen - hold k*** hvor ser her ud nu...!

Nå, men der er ikke andet for end at gå i gang med sorteringen... )

6 kommentarer:

 1. Oprydning -det er ikke sjovt, jeg udskyder det lidt for meget.
  God arbejdslyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, jeg kan også sagtens finde på andet der er sjovere.
   Er nået et pænt stykke, mens de nu roder og regerer oppe på loftet med at lægge gulvplader ud. Især skolesager har jeg fået reduceret voldsomt. Startede med 16 poser, mangler stadig 2...men indtil videre har jeg kun fyldt en medium str. flyttekasse 2/3... :)
   Den skal forøvrigt ud på min skole, når vi har fået arbejdspladser (efter påske)

   Slet
 2. Det ser bekendt ud.... Har en masse kasser der står og truer ude i skuret.... Men reelt savner man jo aldrig de ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja..og hvis man aldrig savner de ting...bør man måske bare smide dem ud?? ;) jeg kasserer i hvert fald med temmelig hård hånd.
   har endnu ikke hentet kasserne ind fra skuret - der e ikke plads i stuen. Når loftet atter er klart til "indflytning" flytter vi "gemme-, reparations-, og transitkasser op på loftet, mens kasserne med ting der skal smides direkte ud kommer udenfor og "til salg" kasserne (der bliver max. 3 har jeg bestemt) sættes i skuret...så vil der nemlig stadig være plads til den kummefryser jeg gerne vil have derude.

   Slet
 3. ja man kan hurtigt få samlet nogle ting sammen ; ) God arbejdslyst og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er HELT utroligt, hvad man går og gemmer på...!
   I selve husets skabe bugner det også. Desværre er to af skabene materialer til slægstforskning...så det kan ikke bare lige smides ud...så den er svær...men jeg håber da på at kunne få det til at fylde lidt mindre....men oprydningen af skabe i huset, dét bliver ikke nu! :)

   Slet