fredag den 27. marts 2015

Den sidste pakke fra Drømmegaven

Eftersom Drømmegaven har ophørsudsalg, måtte jeg da lige en tur forbi for at se, om jeg kunne blive fristet...og det kunne jeg og pakken kom i går.


Det blev til lidt zinkfade og så ikke mindst creme til have-hænder ;)

Jeg aner ikke, hvad jeg vil bruge zinkfadene til endnu, men mon ikke jeg finder på noget, når først vi er færdige med køkkenhaveprojektet?! :)

8 kommentarer:

 1. Hej Esther, jeg har også været inde og kigge, der er mange lækre ting. Jeg faldt også for den lækre håndcreme, men har ikke bestilt endnu. Fede zinkting du har købt :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Har mest prøvet salven indtil videre - og det lader til jeg endelig har fundet noget, der kan få (næsten) bugt med den "tørre plet" jeg konstant har på den ene finger pga. havearbejde.

   Er meget tilfreds med zink-tingene...nu må vi se hvad jeg finder på at bruge dem til. jeg har aldrig rigtigt gjort særlig meget ud af stilleben....første gang var faktisk min julepyntning af udestuen i 2014...

   Slet
 2. Synd at Nana holder, men godt hun kan få solgt ud af varerne. Det ser ud til at være fine ting, du har købt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en god butik - og også derfor jeg gerne ville "hjælpe til" med at få tømt lageret.

   Slet
 3. Hej Ester,
  Sikke herlige ting du fået. Jeg synes zink passe rigtig godt i haven, jeg er selv ved at lægge en zinktop på mit arbejdsbord i haven.
  Mange have hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna Vibeke. Det lyder spændende med den zinktop....zink er ret lækkert og flot at se på, synes jeg.

   Slet
 4. Ja, jeg har også været i Drømmegaven og købte en Anne Flohr vase. - Det er ærgerligt for Nana, at hun må holde, for hun har nogle fine ting. - Dine zink ting er rigtig flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er trist hun stopper - men når det er det bedste for hende, så er det jo sådan det er. Hun har i hvert fald givet mig meget inspiration/åbnet mine øjne for hvor mange fine ting, der findes.

   Slet