søndag den 22. marts 2015

Næsten som et nyt hegn

Hold op hvor har vi knoklet i dag!

Fra kl. 10 til 18, kun afbrudt af en enkelt frokostpause, har vi stået udenfor (og så varmt var det heller ikke!) og malet og malet ...og malet....alt skulle jo have to gange...og tørre ind imellem. Så selvom det blæste lidt og det derved føltes endnu koldere, hjalp blæsten jo også til med at det tørrede hurtigere.


Kl. 19 kunne vi skrue hegnet fast igen og sikke en forskel!

Nu mangler vi kun at gå hele hegnet igennem med en lille pensel og fjerne evt. små helligdage, der ikke var til at male med vores almindelige pensler.

Jeg er meget glad for resultatet, men indtil videre må I altså nøjes med billeder taget i halvmørke, men allerførst et før-billede:


Det er helt vildt som det lyser op - er spændt på at se det i dagslys :)

12 kommentarer:

 1. Ja det er godt nok pyntet, det må jeg sige. Men det må have været koldt at stå med penslen og dermed svært at male. Godt det er overstået nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bidende koldt de sidste par timer. Så det var rart at tage et varmt brusebad bagefter, så jeg atter kunne få varmen :)

   Slet
 2. Det har pyntet, og godt det nu er overstået med det stakitmaleri :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, jeg glæder mig hver dag over hvor flot det er blevet. Vi mangler kun lige at "rette helligdage"/steder hvor vores pensler var for store...men det ses kun når man står helt tæt på, så vi gør det bare i løbet af den næste måneds tid, når der ikke lige er andre opgaver i haven (og der er altså MANGE, de står i kø..haha)

   Slet
 3. Hei! Det ble jo innmari fint da. Godt arbeid på en kald dag. I morgen kan dere beundre verket i fullt dagslys. Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - og det blev SÅ smukt i dagslys :)

   Slet
 4. Hold nu op en forandring, hvor er det blevet flot :o) nu kan du glæde dig over det hver gang du ser det..i har været flittige, har i..
  Hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en helt vild forandring. Jeg er så glad for vi fik gjort det, det var ellers ikke en af de ting, der stod højt på listen...men nu vil tilfældet at det lige passede at få det gjort i weekenden.

   Slet
 5. Godaften Esther.Det har da godt nok pyntet.......................utroligt hvad lidt maling kan gøre.
  Dejligt at få det gjort så tidligt på
  sæsonen.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette

   Ja, det er rart at kunne krydse det af på listen. Vi mangler dog mange maleopgaver endnu....der er et langt hegn inkl. kattehegnsvinkler, for ikke at tale om det lille haveskur....ligesom højbedene også godt kunne trænge til ny maling...
   Godt vi snart har påskeferie - og kæresten har en uges ekstra ferie :)

   Slet
 6. Et flot resultat -heldigt at hegnet ikke fejlede andet, end hvad noget ny maling kunne råde bod på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja....det eneste det fejlede var mosbelægning :) Ellers er det i fin form, men det er også kun 7-8 år gammelt.

   Slet