tirsdag den 24. marts 2015

Lidt billeder fra haven

Hegnet ser fantastisk ud i dagslys - er superglad for vi fik det malet. Ingen tvivl om det! :)

Til gengæld ser forhaven så ikke fantastisk ud, men der bliver ikke gjort noget ved den (udover lugning) før tidligst til næste år.

Jeg har så mange andre projekter, jeg vil have ordnet i år, så der er ikke tid til også at kaste sig over forhaven. Det kan meget passende blive et vinterprojekt; at finde ud af, hvordan den skal se ud.


Nu vil jeg godt snart have lidt varmere temperaturer, så det bliver sjovt at arbejde udenfor. I dag blev det kun til lidt opbinding af en klatrerose ved køkkenhaven og så et par billeder.


De næste to billeder er af narcisser, der står i mistbænken. Ret tydeligt, at der er en hel del varmere :)Denne lille fine sag står i et af køkkenhavens højbede, opdagede den i dag :)


En af de clematis 'White Swan' jeg bestilte fra Tyskland (og har fået plantet) er for alvor ved at blive grøn. Skønt :)


Mine snepryd blomstrer også. De står halvvejs inde under visne staudetoppe, så glæder mig til snart at få ryddet op i den del af det blå bed...forhåbentlig får vi fint vejr i påskeferien.


6 kommentarer:

 1. Så mye fint som du har i hagen nå! Den clematisen så frisk og fin ut. Deilig at det har kommet så langt hos deg. Her i Norge er vi litt på etterskudd dessverre :(
  Jeg skal få lagt deg inn i min bloggliste med en gang, for det har jeg ikke fått gjort. Hyggelig med nye bloggvenner! :)

  Ha en god aften!

  SvarSlet
 2. Ja lad os håbe på fint vejr i påsken. Det er flot med dit nymalede hegn.
  Jeg tror nordjyderne vandt det gode vejr i dag, men her var det også fint og helt stille, ikke så meget sol, men bare det, at det ikke blæser er herligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her er der så gråvejr i dag med en sol, der titter en smule frem. Heldigvis ingen regn, så er der håb om der er blevet lagt lidt fliser, når jeg kommer hjem... :)

   Slet
 3. Åh så mange fine løgvækster :-)
  Det ser fint ud med det nymalede plankeværk. Det er fint med lidt tid til at gennemtænke kommende projekter. Jeg er også altid et skridt foran med planlægning, så det ikke ender ud i hovsa løsninger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan se at mine frittilaria persica er 20-25 cm høje...de to der står i mistbænken altså...den ude i haven har jeg slet ikke bemærket endnu.
   Ja, jeg kaster mig nu ellers ofte bare ud i et projekt - der for det meste bliver vellykket - men lige forhaven, der er jeg nødt til at gennemtænke grundigt, hvordan den skal se ud, så den er til at holde og passer sammen med resten af haven.

   Slet
 4. Sikke fint hegnet blev - I har virkelig fået noget ud af jeres knoklen i mandags.!

  SvarSlet