mandag den 30. marts 2015

Syg igenigen

Jeg kan altså næsten ikke holde det ud; at være syg igenigen - og denne gang i min ferie! ØV.

Havde det jo ellers fint lørdag, hvor vi fik lavet en hel del udenfor og om aftenen var vi til TV•2-koncert i Greve og jeg havde det stadig fint.


Det samme kan man så ikke sige om natten mellem lørdag og søndag, hvor jeg vågnede ved at det begyndte at gøre ondt i min hals...

I går aftes skulle jeg så til endnu en TV•2-koncert, denne gang i VEGA i København. Jeg havde det ikke specielt godt; kvalme og generel utilpashed, samtidig med jeg kunne mærke en forkølelse under opsejling.

Men afsted tog jeg....og aldrig før - og aldrig nogensinde igen, håber jeg - er jeg så fysisk skidt tilpas til en TV•2-koncert. Jeg kunne ikke en gang holde ud at skråle med på alle sangene. Dét er altså ikke sjovt :(

Da koncerten var slut ved 22.30-tiden, kunne jeg slet ikke overskue at finde op til Hovedbanegården, derfra tage S-tog til Solrød Strand, der skifte til togbus til Køge....og så finde en taxa for at komme hjem. Hvis jeg var heldig ville det "kun" tage mig to timer at komme hjem....

....så jeg prajede en taxa, der midt på Istedgade og blev fragtet hele vejen hjem på 45 min. Det var alle pengene værd (og faktisk kostede det 3-400 mindre end forventet.)
Hjemme fik jeg sådan en voldsom hoste, at jeg kastede op adskillige gange....er glad for hosten ikke indfandt sig under koncerten, det kunne have set kønt ud..!

I dag skulle vi have været på kærestetur til Lund. Godt nok inklusiv et tandlægebesøg, men ingen af delene bliver altså til noget, for jeg ligger her og har det ikke specielt godt. Jeg er lykkelig for, at jeg ikke har købt billet til TV•2-ekstra-koncerten i VEGA i aften, for jeg orker ingenting.

Hvis jeg er heldig får jeg senere i dag, efter noget mere søvn, klaret at ompotte nogle af frølingerne, men nu må vi se.

Nu vil jeg dog have mig noget mere søvn. Godnat.

3 kommentarer:

 1. Aehmm host host.. mon ikke vil liiiiige skulle afvente og se hvordan det går sidst på ugen, før jeg triller afsted? Ikke så meget pga af mine issues hihi, men pga alle de baciller du omgiver dig med :-))))) Du skal have det godt så vi kan nyde at jeg kommer og ikke være helt smadret synes jeg. Sikke noget l.. og hvor er du da bare uheldig altså, men jeg ønsker dig rigtig god bedring og så siger mor her lige: NU BLIVER DU INDE UNDER DYNEN INDTIL DU ER RASK IGEN! ikke noget med at male hegn eller blive blæst igennem i haven vel... ;-) Mange knus herfra Holger og miiiiiiig

  SvarSlet
 2. Nu får vi se hvordan jeg har det i morgen. Har faktisk fået lavet en smule idag indendøre, såsom lidt tøjvask og om lidt madlavning.
  Er ikke nær så skidt som i går, bare snottet, så hvis det bare er en almindelig forkølelse, jamen så er jeg snottet imorgen og mindre snottet onsdag :)

  SvarSlet
 3. Jamen, lille du det er da utroligt som du bliver overfaldet af baktusser i øjeblikket, kan deu nu putte dig under dynen og så nyde at der er en der kan forkæle dig :o) jeg når desværre ikke at kommentere på alle dine indlæg, da jeg i øjeblikket arbejder den bagerste ud af bukserne. Men jeg læser dem og holder meget af at følge med i alt hvad der sker i din have.
  Rigtig god bedring
  Kh Linda

  SvarSlet