tirsdag den 10. juli 2007

Dovenskabsteori

Som jeg gav udtryk for i går, så var jeg absolut ugidelig i går - indtil sidst på eftermiddagen. Det har undret mig, at jeg var ugidelig - jeg plejer da nok at kunne få noget ud af en feriedag.

Her til morgen, hvor jeg stod op kl. 9.15 og siden da har malet bord 1 x samt støvsuget + snakket i telefon, slog det mig så pludselig, hvorfor jeg var så ugidelig i går:

Det var lykkedes mig at stresse fuldstændig af!!

I går var nemlig dagen, hvor jeg var helt nede og skrabe bunden sådan rent aktivitetsniveaumæssigt. Det generede mig voldsomt i går, at jeg var så lad og ugidelig, men efter jeg er nået frem til en forklaring, har jeg det helt fint med dagen i går :o)

Lige siden jeg fik mit nye job i maj, har jeg "været oppe og køre" og konstant tænkt på mulige materialer, undervisningsforløb osv. osv. foruden at passe mit job. Jeg kunne slet ikke koble fra.

Derfor måtte jeg også indføre den "strenge regel" ikke at foretage mig noget som helst der har relation til skolearbejde før efter d. 15. juli. *

De første par dage var det meget svært at undlade at tænke skole - men efterhånden går det nemmere og nemmere og i går nåede jeg så bunden, rent energimæssigt.

Allerede sent i går eftermiddags begyndte jeg så småt at få lidt energi tilbage og her til morgen har aktivitetsniveauet allerede været pænt højt.

Skulle det falde i løbet af dagen er det dog helt i orden - jeg og min krop skal da mærke, jeg har ferie :o)

*Jeg er forøvrigt begyndt at overveje at forlænge min regel med et par dage - jeg får nemlig gæster lige omkring d. 15. og så er det næppe smart at være begyndt at tænke skole *G*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar