lørdag den 7. juli 2007

Rent undtagelsesvist hørte jeg radio i dag

"Undtagelsesvist" fordi det er yderst sjældent, jeg hører radio. I dag blev det da også kun til små 3 minutter.

Jeg har en radio i mit stereoanlæg, men den har ikke været sluttet til de sidste 10 år, så den eneste radio jeg kan benytte, er en lille bitte en, der står i mit køkken.

Modtageforholdene i køkkenet er mildest talt ringe, så for det meste står radioen der bare. Sidst jeg brugte den, var da jeg var uden strøm under snestormen i februar. Da jeg lå inde i stuen under dynen og eneste underholdning var radioen. Heh, minder mig lige om, at de da læste den sms om vejrsituationen jeg havde sendt ind til dem, op dengang ;o)

Nå, men i dag tændte jeg altså for radioen og hørte sidste halvdel af en sang, jeg helt sikkert mente, jeg havde hørt adskillige gange før, jeg kunne bare ikke komme i tanker om hverken artist eller titel, men god det var den - på trods af radiosignaludfald undervejs.

Så, da sangen var slut, mig ind til computeren for at finde den og downloade den. Først ind på stationens hjemmeside, det kunne jo være de havde en playliste. Det havde de og: Bingo! Sangen jeg havde hørt var "Side" med Travis.

"Ehm, den sang er da vist nok på den dersens CD jeg har med Travis..." - og ganske rigtigt - så tro da pokker den lød bekendt!

Så fordi jeg - ved en pludselig indskydelse - valgte at tænde for radioen i dag, har jeg lige genopdaget en fed CD i min samling :o)

Måske jeg en gang ved lejlighed skulle få taget mig sammen til at finde ud af, hvordan jeg får tilsluttet stereoanlæggets radio....kan jo være jeg så ville genopdage flere af mine CD'er. Haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar