søndag den 22. juli 2007

Ikke helt tilfreds :o(

Efter at have bakset rundt med et hav af ledninger og have visse vanskeligheder med atter at modtage TDC-TVsignalet (havde lige glemt at tjekke, hvilken farve stik ledningen skulle i, før jeg hev stikket ud!!) har jeg nu fået computeren over på dens nye plads - og al teknikken fungerer igen.

Okay, jeg har ikke afprøvet scanner og printer, men jeg tror de virker?!

Men - jeg er altså ikke helt tilfreds med arrangementet.

Jeg var godt klar over, at det ville se lidt åndssvagt ud, sålænge bukkenes "overlægger" er bredere end bordpladen, men uanset hvad, så virker benene alt for voldsomme.

Forøvrigt er deres udformning skyld i at bordpladen ikke kan komme særlig tæt på væggen. Det havde jeg ikke lige tænkt over, da jeg købte dem. Lige nu "gaber" det 17 cm fra bordkant til væg - det er sgu lige i overkanten!

Så jeg må finde noget andet at lægge bordpladen på. Et skuffedarium a la dét her ville ikke være tosset - så fik jeg også lidt skuffer - og dét ville være en rigtig god ting!

Der er dog også gode sider ved dette nye arrangement: Jeg kan for første gang sidde med benene inde under bordpladen og skrive. De sidste mange år har jeg måttet sidde halvvejs med siden til, så det er en kraftig forbedring!

Derudover er bordpladen jo ualmindelig flot at kigge på :o)



Jeg nyder også at have fået noget, der ligner en skriveplads, til venstre for computeren, så det er altså ikke skidt det hele - men jeg må altså have anskaffet mig noget andet end bukke, så det bliver helt perfekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar