mandag den 20. maj 2013

Et enkelt nys var alt...

Godt nok var det et temmelig voldsomt nys jeg oplevede her til morgen, men at det ligefrem kunne være så voldsomt, at det "satte sig" i lænden - det havde jeg ikke lige regnet med...

Det er rigtig ØV, for jeg er nemlig lige blevet færdig med al skoleforberedelse (inkl. prøveforberedelsen) for 15 minutter siden - og SÅ ville jeg i haven.

Nu må jeg vist bare nøjes med at klippe et par visne tulipanhoveder af og fastgøre løsthængende grene på mine to klatreroser, for jeg skal bare ikke risikere, at jeg får "rigtig" ondt i ryggen.

Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget:

Jeg får - endelig - tid til at få læst op (og kommenteret) på en bunke blogs...!

4 kommentarer:

 1. God bedring - øv da at du ikke kunne komme i haven

  SvarSlet
 2. Hahaha... Jeg gør vist tingene i den omvendte rækkefølge. Jeg har nemlig været i haven, og har nu prøveforberedelserne tilbage. Jeg regner med at få skik på det i morgen. Jeg er begyndt at arbejde på skolen i stedet for at lave forberedelse her hjemme. Det giver mig fri, når jeg faktisk hr fri. Det er en helt ny fornemmelse.

  SvarSlet
 3. anette> Tak. Tja, det er temmelig surt, nu jeg har så rigeligt at give mig til derude - men i det mindste er ryggen ikke blevet værre, så det er nok ikke så tosset at have holdt havefri i dag.

  Rikke> Jeg plejer nu også at gøre tingene i den omvendte rækkefølge: først nyde, så yde.... men i dag startede jeg altså med skolearbejdet kl. 7.15, så jeg kunne få det overstået.... Vidste jo ikke et nys ville blokere for havearbejde...

  SvarSlet
 4. Ja det er møgirriterende, men skal vi ikke håbe på easy come, easy go?
  I søndags havde jeg for første gang i lang tid en helt ledig dag til at gå i haven, og så regnede det.
  God bedring
  hilsen Bente

  SvarSlet