lørdag den 25. maj 2013

Regnvejrs-havearbejde

Jeg ombestemte mig i formiddags og gik i haven på trods af regnen. Jeg ville bare have ordnet det sidste i Sydhaven, så jeg i morgen kan komme videre med andre dele af haven...

Heldigvis regnede det ikke heftigt og min have-vindjakke er med hætte, så jeg blev faktisk ikke særlig våd og jeg fik klaret det jeg ville :o)


De to skyggebede er blevet luget, der er tilført lidt mere jord og jeg har fået plantet nogle forskellige planter, deriblandt en gul og en rød akeleje.

Ved æbletræet har jeg sat nogle af de små iris.

Var forbi planteskolen i går og indkøbte ti krydderurter; to karryplanter, to appelsintimian, fire citrontimian og to sølvtimian, som alle er blevet plantet i Sydhaven.


Citrontimianen er blevet sat der, hvor gruset skjuler betonen fra en stolpe. Det er så mit håb, at den vil brede sig og skjule det meste af gruset. Dukker den op mellem fliserne, vil den dog blive behandlet om ukrudt ;)


Jeg har flyttet en hel del katteurt fra mit "rodebed", klippet dem ned og sat dem langs flisekanten. Lige nu ser de ikke ud af meget, men om en måneds tid, skulle det gerne se rigtig godt ud.


Til sidst flyttede jeg mine tre ens krukker med krydderurter om i Sydhaven også - og jeg synes, de tilføjer haven et sidste finish.


Jo, jeg er meget tilfreds med endelig at have fået styr på Sydhaven :)

8 kommentarer:

 1. Elsker blomster og planter - jo flere jo bedre næsten ;) Der ser hyggeligt ud i din have :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt forstå, at du er tilfreds med, at du har fået styr på sydhaven, det ser også flot ud nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk også temmelig imponeret over, hvor godt det er lykkedes med at få noget ordentligt ud af den smalle strimmel :)

   Slet
 3. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Hej Esther
  Jeg har lige kigget dine sidste to indlæg, og hold da helt op hvor er det blevet godt. Jeg kan godt forstå du er glad ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :)

   ja, jeg er meget glad - og må flere gange om dagen lige "rundt om hjørnet" for at forvisse mig om, at resultatet virkelig er sandt :D

   Slet
 5. anette> Du er ikke alene mht. at elske blomster og planter :)

  SvarSlet