onsdag den 29. maj 2013

Jeg gør det sgu!

At min fine græsslåmaskine (rugbrødsmotor) så bliver arbejdsløs, er der ikke noget at gøre ved. Jeg kan vel sælge den?!

Det bliver helt sikkert det store projekt til næste forår: at fjerne den sidste strimmel græsplæne og erstatte den med en lille udvidelse af det blå bed og gangstier af chaussesten! 

Regner dog med at tyvstarte i år - og få flyttet den del af buksbomhækkene, der står lidt klemt som rumdelere mellem bedene lige nu. Om jeg så vælger stier eller små hegn som nye rumdelere, har jeg ikke besluttet mig for endnu.

4 kommentarer:

 1. Selvfølgelig gør du det og jeg vil glæde mig vildt til at følge dig. du har inspireret mig til at kaste mig ud i noget opdeling af haven.
  Kh Linda

  SvarSlet
 2. Hej Linda og tusind tak for din kommentar. Den blev jeg superglad for :) Synes det er skønt, hvis mine skriverier om haveomlægningen kan inspirere andre :)

  SvarSlet
 3. Det bliver sikkert lige så vellykket som det, du lige har lavet.
  Herligt at have noget at planlægge i sommerferien, og flisejagt skal du vel også på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tilliden :)

   Jeg har skam allerede været ude og markere med pinde her til aften, trættere var jeg heller ikke. Ikke fordi jeg skal i gang med belægningen før næste forår, men jeg har fået lovning på 50 buksbomplanter - sendt med posten! om et par uger - og så skal jeg jo have gravet en bred rende at sætte dem i, så de kan plantes med det samme. De er noget højere end dem jeg har i forvejen, men så snart de har slået rod, går jeg i gang med hæksaksen ;)

   Jeg har fundet ud af, at jeg vil have chaussesten - og heldigvis har jeg da et stykke tid til at gå "på jagt", for de er ikke billige, hvis de skal købes som nye.

   Slet