søndag den 5. maj 2013

Lige om lidt...

...er der premiere på TV2 Fri - og jeg har store forventninger.

For det første fordi det kun kan borge for kvaliteten, at Claus Dalby er hyppig gæstevært, men også fordi de faktisk sender Gardener's World med Monty Don.

Tror det er første gang nogensinde, at en dansk tv-kanal fast sender engelske haveprogrammer.

Eneste minus er dog at jeg ikke kan optage kanalen; min harddiskoptager er åbenbart for gammel og kan kun finde kanaler, der stadig sendes analogt.

Nå - ind i sofaen foran tv'et :)

2 kommentarer:

  1. Jeg har også store forventninger til kanalen, og har allerede blogget om den på min medie-blog sadeet.blogspot.dk. Jeg elsker engelske have- og boligprogrammer, og kan heldigvis godt optage fra kanalen. Det kommer jeg til at gøre flittigt brug af.

    SvarSlet
  2. Tja, jeg har set kanalen det meste af dagen. Skulle egentlig have arbejdet videre i haven, men efter tre dage med hårdt arbejde, kunne jeg godt mærke på kroppen, at den trængte til en hviledag, inden arbejdet kalder igen i morgen tidlig.

    Godt den kommende uge er en tre-dages-uge, så jeg kan tage revanche senere på ugen. Den ene bunke sten, skal dog stables senest tirsdag, så jeg kan få kørt haveaffaldet væk. Satser på at få stablet nogle af dem i morgen og så tage resten tirsdag. Den sidste bunke får lov til at blive liggende, så kan den blive brugt først :D

    SvarSlet