lørdag den 27. marts 2004

En herlig aften...

...i selskab med næsten hele den klasse (13 ud af 17 dukkede op) jeg var klasselærer for sidste år :o))

Mødtes først på en tyrkisk restaurant og fik buffet (MUMS; jeg fik skovlet en masse humus, lammekød, salat, moussaka, sigaro burek, dolmades og tzatziki m.m. i mig - omend deres tzatziki da godt nok lod en hel del tilbage at ønske..........hvor var hvidløgen fx???? *G* - min egen tzatziki er meget bedre!!)

Dernæst fortsatte de fleste af os til en cafe i nærheden, hvor vi havde et par rigtig hyggelige timer. Denne gruppe unge mennesker er uden tvivl den bedste klasse jeg nogensinde har været klasselærer for!

De er søde, hjælpsomme, positive og fyldt med godt humør og har den skøreste humor :o))) SKØNT!!

Min tidligere kollega deltog også og tilbød at køre mig hjem, da han alligevel næsten kom den vej forbi, så jeg ikke behøvede betale for en taxa de sidste km hjem fra stationen........fedt nok...der var bare eet men:

 Da jeg tog afsted i eftermiddags foregik det med taxa til stationen og da han ikke lige kunne give tilbage sagde han at jeg bare kunne betale begge ture, når jeg skulle have taxaen hjem igen senere i dag! Hvaba??!

Sådan er det åbenbart at flytte på landet, hvor der kun er et taxaselskab - så er der sådan en "service" eller hvad man nu skal kalde det :o)) Ok, han ved jo hvor jeg bor, eftersom det også er ham, der har kørt mig i vinters, da sneen lå i vejen for min knallert...:)

Nå, men under alle omstændigheder måtte jeg jo så ringe til ham og sige at jeg havde fået kørelejlighed hjem og derfor alligevel ikke skulle bruge en taxa i aften; om jeg evt. kunne ringe i morgen og få et kontonummer jeg kunne sætte pengene ind på mandag.
"Nå ja, det kan vi da godt sige, ellers betaler du bare næste gang du skal til stationen",
lød svaret!!

Enden på samtalen blev, at eftersom jeg alligevel ved, jeg skal med en taxa i starten af april, når jeg damper til udlandet, så kunne jeg bare vente med at betale til den dag!! Hold da helt op! Det er første gang jeg har oplevet sådan noget!!:o))

 Har du nogensinde oplevet noget lignende??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar