søndag den 14. marts 2004

YEZ!

Efter knap 10 timers knokleri her i dag, er jeg endelig blevet helt færdig med den præsentation, jeg tidligere har omtalt her på bloggen. :o)

Den er nu brændt over på CD, og skal så bare lige testes på fremvisningspc'en i morgen. Skulle jeg så opdage enkelte fejl, så må jeg bare overse dem.....men jeg ved det vil irritere mig grusomt, hvis jeg finder nogen, har trods alt kigget den i gennem 5 gange i dag, netop for at finde eventuelle resterende fejl.

Den varer knap 16 min. (15,54 min helt præcist *G*) og har, alt iberegnet, taget 55 timer at lave! Det er helt underligt at være blevet færdig - men så kan jeg jo så småt begynde at kaste mig over næste store projekt, som dog er i en noget anden boldgade; nemlig begynde at forberede prøvespørgsmål til sommerens afgangsprøver.

Jeg har nemlig bestemt, at fra i år, er der ingen af mine elever, der skal have et bånd med deres lytteøvelse på, den dag de skal til prøve, nix, de skal sørme have lytteøvelsen på CD!

Dette er der flere grunde til, men den allervigtigste er at det rent psykologisk betyder en hel masse for eleverne, at høre fra en CD i stedet for et bånd;

De er overbeviste om at lyden er bedre på en CD (selvom det ikke altid er tilfældet!) og det skal man da tage hensyn til, i sær sådan en dag, hvor mange af dem jo er temmelig nervøse! Af uransalige årsager er det ikke muligt at få gamle prøveoplæg på andet end bånd - møgirriterende, når mange af lytteøvelserne jo er glimrende, men bånd har (udover de bliver slidt hurtigt og det tager sin tid at spole frem og tilbage til den lytteøvelse man skal bruge) altså også en tendens til at gå i båndsalat - og de gør det i sær, når de befinder sig i en båndoptager i et forberedelseslokale med en nervøs elev!

Når forlagene nu ikke vil "genoptrykke" deres gamle prøveoplæg på CD, well....så må man jo bare klare problemet selv. Så, jeg har nu, med en god vens hjælp, fået mit stereoanlægs forstærker og båndoptager sat til PC'en, så jeg kan "optage" gamle kasettebånd over på PC'en og så brænde over på CD. HURRA! Aldrig mere bruge bånd i undervisningen!

Hov, der er "Forsvar" på TV2 nu...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar