tirsdag den 16. marts 2004

Føreren af en lysegrøn VW Polo...

...med registreringsnummer UV 49 xxx <em>( Må jo hellere være flink og undlade at hænge staklen helt ud)</em> kunne godt nok trænge til lidt mere teoriundervisning!

I morges, på vej til job, drejer jeg til venstre ind ad en vej, der udover at begynde for foden af en bakke OGSÅ drejer 90 grader ca. midt på bakken - dvs. MEGET dårligt udsyn og derfor dobbeltoptrukkent! (Hvilket betyder man IKKE må overhale! Jo, cykler, men ikke knallert45/MCer!)
I mit sidespejl kan jeg se at ovennævnte Polo ser ud til at ville overhale mig, sådan ca midt på bakken!

Med det kendskab jeg efterhånden har fået til skøre indfald fra de firhjuledes side, undrer manøvren mig ikke spor, så jeg er forberedt på endnu et trafikalt snigmordsforsøg.
For god ordens skyld vil jeg dog lige tilføje, at i langt de fleste tilfælde vil hovedparten af bilister i den omtalte situation heldigvis have så megen trafikforståelse, at de venter med overhalingen til efter svinget, hvor der desuden heller ikke er dobbeltoptrukkent mere :o)

Men, nu led kvindemennesket i den lysegrønne Polo vist ikke af særlig stor trafikforståelse, så selvfølgelig trak hun ud til siden og påbegyndte overhalingen.......for derefter, da hun var lige ud for mig, at opdage, der faktisk kom en modkørende bil.....!!

Og hvad gør kvindemennesket så??

Jamen, hun trækker selvfølgelig ind til højre.....hvor jeg befinder mig!!..for ikke at blive påkørt af den modkørende bil! (Hun foretrækker åbenbart at vælte mig fremfor at få buler i venstre side af bilen! Dét er altså logik for bilister, jeg forstår den ikke *G*)

Nu var jeg jo heldigvis forberedt, og fik lynhurtigt bremset op....og SÅ røg hornet i bund, det er ellers mægtig sjældent jeg bruger hornet, men hun fortjente det!

Jeg har nogle gange overvejet at undlade at bruge min bremse i sådan en situation, så jeg vitterlig blev kørt ned - og bilisten ville få noget af en bøde......men eftersom jeg udmærket er klar over, at jeg er den "bløde trafikant" og derfor i værste tilfælde ville kunne risikere førligheden eller livet, tja, så nøjes jeg med at berette om sådanne bilister på min blog.......og stadig bruge bremse/horn i trafikken :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar