søndag den 28. marts 2004

En historie med en morale

Under en harddisk-oprydning af de større finder man af og til tekster, man har gemt af den ene eller anden årsag.
Nedenstående har jeg en gang skrevet af fra et ugeblad, så historien er ikke selvoplevet, det gør den dog ikke mindre morsom :o)

Bundløst uheld

Det var en mand, der boede i en forstadsvilla. Som så mange andre mænd sov han kun iført pyjamasoverdelen.

Manden, hvis soveværelse lå i villaens stueetage, vågnede en nat ved "en lyd" ude fra haven. Han stod op, gik hen til vinduet og spejdede efter ubudne gæster ude i mørket.

Husets hund var også vågnet, og da den så sin herre stå henne ved vinduet, gik den hen og snusede kærligt til hans bukseløse bag. Den pludselige nærkontakt med hundens kolde snude gjorde manden så forskrækket, at han gav et vræl fra sig og brasede gennem vinduet, der desværre var lukket.

Vrælet og lyden af knust glas vækkede nu også hans kone, der så sin mand ligge ude i haven mellem glasskårene i en ynkelig og forskåret tilstand.

Hun fik ham hjulpet ind i stuen, hvor han efterlod sig nogle bloddryp på det hvide gulvtæppe. Mens han sad og plastrede sine snitsår til, begyndte konen i sin forvirring at tage pletterne af med noget rensebenzin.

Hele flaskens indhold og masser af toiletpapir gik til denne operation - og hun kastede det hele i wc'et bagefter, men i forvirringen glemte hun at trække ud.

Oven på chokket trængte manden til at være lidt alene, så han gik ud på toilettet for at koble af med en smøg. Da han var færdig med den, smed han den, sin vane tro, i toiletkummen.

Der lød et brag, og manden kom vaklende ud. Konen udstødte et skrig og drejede omgående 112 efter ambulancen.

Den var der på et øjeblik, og den forkomne mand blev lagt på båren. På vej ud gennem entreen spurgte den ene Falckredder, hvordan i alverden det var gået til, at hans patient var blevet så ilde tilredt.
Manden fortalte sin lidelseshistorie.

Falckmændene stirrede et øjeblik på hinanden og så begyndte de at skraldgrine - med det uheldige resultat at den ene af dem tabte båren ud af hænderne.

Og da manden prøvede at afbøde faldet med sin frie arm - ja, gæt så hvad han brækkede....

Morale: Har man hund, bør man ikke sove uden pyjamasbukser!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar