onsdag den 31. marts 2004

Forårskuller!

I dag skete det for alvor!! Jeg blev ramt af "havefeberen", denne gang sådan for alvor :o)

Det har jo været et pragtfuldt vejr de sidste to dage, og da jeg havde tidligt fri i dag og var hjemme allerede kl. 15, tænkte jeg

"Nix, du sætter dig ikke ind til computeren med det samme - ud og få noget frisk luft".

Som sagt så gjort. Med papir, blyant, en flaske vand og min søde udlejers lige så søde hund (Han kunne lige så godt gøre mig selskab jo *G*) gik jeg ned i den ende af haven, der skal laves om til "Esthers køkkenhave" - satte mig på en bænk, lige i solen... ah ... - og begyndte så at lægge planer for min kommende køkkenhave:

Jeg vil have 3-4 bede af 1 meters bredde og mellem 2-4 meter lange adskilt med stier af faststampet jord, så jeg ikke behøver træde ind i bedene.

Desuden vil jeg lave en "hæk" af kæmpesolsikker på den ene langside af bedene og der skal også være en hel masse morgenfruer :o)))

Jeg begyndte at lave skitser på papir, men måtte indse, at jeg bare ikke duer til at sidde og tegne haveplaner.....det er bare ikke mig. Jeg vil hellere bare gå i gang og så se, hvad der er plads til.

Hvad angår haveplanlægning og forøvrigt også diverse præsentationer på PC, tja,...så er min tankegang holistisk...

Egentlig ret morsomt at tænke på, eftersom jeg til det meste af mit lærerjob, er afsindig struktureret, sådan med planer over ditten og datten....skemaer over alt muligt...lige bortset fra min undervisning, der nøjes jeg med at indføre årets temaer på en årsplan. (det skal jeg jo gøre *G*)

Hm.....efter en kort - meget kort tankeproces - kan jeg nu konkludere at jeg er anti-holistisk, når det drejer sig om administrative ting.....men 99% holistisk, når det drejer sig om at være kreativ - det er da ikk' så ringe endda :o)

Hvad med DIG? Er du altid totalt struktureret og laver lister/skemaer/planer ligegyldig hvad?
Eller er du holistisk og lader dig inspirere undervejs?
Eller har du det som jeg, sådan lidt af hvert, alt efter "temaet"?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar