mandag den 8. marts 2004

Nu er det bevist - Bill Gates har virkelig knald i låget!

Jeg har altid regnet Bill Gates for at være noget af en original.....men altså....NU rabler det da totalt for manden! Tjener han ikke penge nok, eller hvad er det, der går galt? Var lige på surftur på blogs og læste på Thomas' blog, at Bill Gates nu foreslår det skal koste penge, hver gang man sender en mail!!!!! Bl.a . for at komme spammail til livs.......! Læs selv mere her.

Javist er spammail irriterende - jeg modtager mellem 10-50 om dagen - men jeg mener stadig ikke at folk skal til at betale for at sende en mail. Det må være nok man betaler for at kunne være på nettet! (Taler her om private brugere, som du og jeg.) Det er da bedre at få gjort noget ved det irriterende spammail!!

En af de nemmeste måder er at anskaffe sig programmet SPAMFighter - det er GRATIS for private at bruge og det er EFFEKTIVT! Det kan hentes hér.

Programmet lægger sig som en ekstra menulinie i ens emailprogram + opretter en ny mappe, der hedder SPAMfighter. Man skal selvfølgelig også sørge for at registrere sig - forklaring herpå følger. Man modtager stadig alle spammails, men de ryger direkte ned i spamfighter-mappen. Hvis en spammail alligevel skulle havne i ens indbakke, (de opretter jo nye adresser hele tiden) markerer man den blot, og trykker på knappen BLOKÈR og så ryger den ned i spammappen....men det er ikke det eneste; Fordi man har registreret sig, vil ALLE andre, der også er registreret fremover undgå at få denne afsender i deres indbakke, fordi DU har blokeret den - den ryger direkte i spamfightermappen og vice versa. :o)

Jeg var dagligt irriteret over at få indbakken fyldt med spam - nu bemærker jeg næsten ikke at jeg modtage spam - så SPAMfighter får min bedste anbefaling :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar