Lammemørbrad med bulgur, tzatziki, salat, stegte champignons, feta, oliven og brød. Det smagte usandsynlig godt, så menuen i dag bliver næsten den samme = ingen champignons, derimod humus. Jeg har nemlig fået en ny blender, så nu skal den afprøves :o) Overvejer også at bage små ciabattaflutes - mmmm, bliver skisme helt sulten nu, kunne være man skulle få sig noget morgenmad :o)
onsdag den 23. februar 2005
Apropos det at være et madøre...
...så fik jeg tilberedt mig en særdeles lækker aftensmad i går: ![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_usYjbFL5sZReaJW31cJ30-zB-fNX5jumTyPopOS5JgQ08gJD9vXYX_Elv2wWK08u9hbw9THxtiGZ7gzbAcbeU=s0-d)
Lammemørbrad med bulgur, tzatziki, salat, stegte champignons, feta, oliven og brød. Det smagte usandsynlig godt, så menuen i dag bliver næsten den samme = ingen champignons, derimod humus. Jeg har nemlig fået en ny blender, så nu skal den afprøves :o) Overvejer også at bage små ciabattaflutes - mmmm, bliver skisme helt sulten nu, kunne være man skulle få sig noget morgenmad :o)
Lammemørbrad med bulgur, tzatziki, salat, stegte champignons, feta, oliven og brød. Det smagte usandsynlig godt, så menuen i dag bliver næsten den samme = ingen champignons, derimod humus. Jeg har nemlig fået en ny blender, så nu skal den afprøves :o) Overvejer også at bage små ciabattaflutes - mmmm, bliver skisme helt sulten nu, kunne være man skulle få sig noget morgenmad :o)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar