mandag den 7. februar 2005

Midt i en valgtid

Svar til kommentarerne på dette indlæg:

Jeg beklager da, at det ikke fremgik mere tydeligt af indlægget at jeg kun hentydede til mine personlige erfaringer med venstrefløjens "verbale tilsvining".

 Dermed ikke være sagt, at borgerlige ikke kan finde på at svine venstrefløjen til med lige så grimme udtryk. Der er de "offentlige politikere" vist lige gode om det. Personligt mindes jeg dog ikke at have gjort dette!

 Selvom jeg på langt de fleste punkter er dybt uenig med venstrefløjen - vil jeg til enhver tid forsvare venstrefløjens ret til at give udtryk for deres mening - men jeg vil sandelig også have lov til at give udtryk for min mening - uden straks at blive svinet til af venstrefløjen.

 Indtil nu har jeg dog ikke oplevet, at dette kunne lade sig gøre og det var pointen med dette indlæg. Håber det fremgår tydeligere nu ;o)

 **************

 I samarbejde med direktøren og en planner fra reklamebureauet Grey, bragte EB fredag og lørdag et bud på partiernes typiske vælger. Portrætterne er dybt satiriske, men visse steder rammer de dog plet!
F.eks. ved punktet Syn på sig selv under beskrivelsen af den typiske radikale vælger.
Syn på sig selv: Hun opfatter sig selv som utrolig åben, men ser ned på alle med andre holdninger.
* * * Denne holdning udmærker sig forøvrigt ved at kunne passe på samtlige venstrefløjspartier :o) 

For hvis der er noget man kan være ret sikker på, når man giver udtryk for sin holdning - en holdning, der ikke der "venstreorienteret" - så er det, at man vil blive svinet til med mere eller mindre pæne ukvemsord - både af mere eller mindre ukendte personer på nettet og af sine kolleger på jobbet...

 Tankevækkende? Ja Overraskende? Nej :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar