torsdag den 24. februar 2005

Flere katte

2005-02-24 14:12:08 Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker katte!

Selv min blogs URL og navn bærer præg af denne kærlighed :o)

 Mine to firbenede livsledsagere, Capriccio og Speedy er jo ved at være temmelig "kendte" i cyberspace; både via min blog, men sandelig også fordi de er indehavere af prisen "Fredagskatten" :o)

 Hvad der indtil nu ikke har været særlig kendt, er at de ikke er de eneste katte her på matriklen. Se bare her:

 

  Langt de fleste af dem er fundet enten på loppemarked eller hos en marskandiser. En del har jeg fået foræret og af dem, er der et par stykker, der skiller sig lidt ud: Nemlig de to store blå katte og den sorte til ventre for dem.

De blå fik jeg af en af min daværende mands venner, der bragte dem med hjem fra Kina til mig :o) Den sorte kat med den kolo-enormt lange hale, har tilhørt min mormor. Den lange hale skyldtes, at katten blev brugt til at servere saltkringler på ;o)

 Det hænder stadig, at der kommer en ny kat i samlingen - især er min mor rigtig god til at finde nogle :o) - men jeg er for mange år siden holdt op med at gå decideret på "jagt" efter nye figurer, men falder jeg over en nuttet/sød/smuk kattefigur, der ikke er for dyr, tja, så bliver den købt til samlingen. 

I betragtning af hvor meget samlinger af diverse ting og sager (Øl, lightere, kuglepenne, servietter, u name it) kan fylde i folks hjem, synes jeg faktisk min kattesamling er meget behersket :o)

  Samler du på noget? Eller har du gjort?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar