onsdag den 2. februar 2005

Hvad nytter det at have tidligt fri...

 ... når tændingsnøglen til knallerten beslutter sig for at knække? Man er ihvertfald ikke hjemme kl. 13 som planlagt.

 Der var ingen problemer da jeg startede fra jobbet - men da jeg gjorde holdt i den bette stationsby på vejen hjem for at hæve penge i banken, knak den yderste cm af nøglen, i det jeg trak den ud af tændingslåsen....

 Heldigvis sad spidsen ikke fast i låsen - den røg ned på jorden - men faktum var, at jeg ikke kunne komme videre. Kunne heller ikke trække knallerten de sidste 9-10 km hjem, da ratlåsen jo var i funktion

.... I sådan en situation bliver man enormt glad for at betale sølle 207,- om året på Top-hjælp - det har lige sparet mig for en noget højere regning idag :o)

 Ventetiden blev tilbragt på min gamle "stamgrillbar" - og så blev sulten også lige stillet :o)

 Dansk Autohjælp dukkede op efter ca. 1 time og ved fælles hjælp fik vi bugseret knallerten op på vognen og spændt fast - og så blev jeg fragtet hjem.

 Jeg havde heldigvis på forhånd undersøgt om min udlejer var hjemme - eftersom mine husnøgler lå under sædet - som kun kan åbnes ved hjælp af tændingsnøglen ;o) - så jeg smuttede igennem hendes bolig og ned i min egen og fandt min ekstranøgle frem, så det var noget nemmere at få knallerten ned fra vognen.

Gad vide om en alm. nøgleforretning laver kopier af tændingsnøgler? 
Hos forhandleren koster sådan en nøgle jo kassen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar