mandag den 14. februar 2005

Ildkattens Scriptorium fylder 1 år!

Faktisk er det Anjas skyld, at jeg overhovedet begyndte at blogge. Fik sidst i januar 2004 endelig taget mig sammen til at besvare en mail, der var meget gammel - vil slet ikke sige hvor gammel!! - men i den mail havde Anja givet mig adressen til sin weblog.

 Af uransalige årsager fik jeg dog først kigget på bloggen, da jeg fik besvaret mailen, men så gik det også helt galt ;o)

 For det første skriver Anja meget!! og for det andet havde hun allerede skrevet i mere end et år! Så der var ikke andet at gøre end at læse hele bloggen! Det gør jeg normalt ikke, men netop fordi jeg kender Anja IRL, og vi ikke havde haft ret meget andet end sporadisk kontakt de sidste par år, var hendes blog jo en fin måde at blive ført ajour på :o) 

Hvis det så bare var blevet ved Anjas blog, men nope! Hun linkede jo til andre bloggere - bl.a. Liselotte og Grith og så var jeg solgt - jeg måtte have mig en blog!!

 Som gammel chatter måtte en blog jo være den naturlige videreførelse af "netlivet"! Apropos gamle chattere, så sendte Anja mig også et link til et par gode gamle kendinge fra den hedengangne Forum-chat; Sherry aka Charlotte - og Pernille - fedt at "finde" jer igen :o)) 

Mine første spæde"blog-barnesko" blev trådt hos simpletold.dk (11. feb.) - men der gik kun 3 dage, førend jeg havnede hos blogger.com, hvor jeg stadig befinder mig den dag i dag, og derfor er første blogpost på blogger.com også den jeg beregner "fødselsdagen" efter.

 Der gik ikke ret lang tid førend jeg måtte anskaffe mig et domæne (pr. 22. marts) - ildkat.dk - og så gik jeg ellers i gang med at lave layout til bloggen - med teknisk assistance fra - Anja, selvfølgelig! 

Samtidig var min blog også blevet registreret hos Blogbot - igen takket være Anjas hjælp - og så begyndte jeg pludselig at få besøg :o) Det nuværende layout har jeg efterhånden haft på et godt stykke tid, men jeg er endnu ikke træt af det. Desuden gider jeg slet ikke bruge tid på at udtænke et nyt layout - if it ain't broken, don't fix it :o)

Det hjælper selvfølgelig også, at jeg rimelig ofte skifter topbanneret ud :o) I dag kan jeg slet ikke forestille mig ikke at blogge. Det er en dejlig måde at komme af med en del af sine tanker på - for ikke at tale om den respons man kan få på noget superglædeligt -
Var der nogen, der sagde: mc-kørekortet er endelig i hus??
- eller de opmuntringer man kan få, hvis man er nede. Derfor kan jeg heller ikke forestille mig min blog uden kommentarfunktion :o)

 Udover at skrive på min egen, læser/kommenterer jeg selvfølgelig også andres blogs. Linklisten ude til venstre er de blogs jeg følger med i dagligt, men derudover er jeg flittig bruger af BlogBot - og det sker ikke sjældent, at jeg gentagne gange trykker på "update" på BlogBot, og bliver lettere irriteret over at folk ikke har skrevet noget i den mellemliggende tid - den følelse er jeg næppe den eneste, der har?! ;o)

 Det er rigtig hyggeligt at følge med på blogs, hvor man kender skribenten IRL - det giver, alt andet lige en ekstra dimension til det billede man har dannet sig af dem - men det er sandelig også spændende at følge med på blogs, hvor man kun kender skribenten via vedkommendes blog!

 Det er ikke fordi jeg har den store trang til absolut at skulle møde bloggere IRL - har vist mødt de første par tusinde mennesker fra nettet - alle de chatfester jeg har deltaget i igennem årene, taget i betragtning - men selvfølgelig overvejer jeg da at hilse på nogle af dem, hvis jeg alligevel er i nærheden af dem til sommer, når jeg skal køre de danske veje tynde :o)

 Så er spørgsmålet bare, om de helst vil være fri!?! *G*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar