søndag den 22. februar 2009

Den glemte bærbare

I september måned fik alle lærere i kommunen en bærbar pc til låns via jobbet. Det ville være synd at sige, at jeg bruger min særlig tit. Jeg har den med på jobbet, når eleverne skal fremlægge, men det er sådan set også de eneste gange, der bliver tændt for den. Sidst den var i brug var d. 30. november.

Det er der en del grunde til, grunde jeg har skrevet om før. Her for lidt siden blev den dog tændt, fordi jeg kom i tanker om, at jeg havde den! Jeg skulle lave et dokument til brug i undervisningen i morgen, men jeg kunne ikke rigtig komme i gang.

Jeg overvejede derfor at begynde at skrive kladde til dokumentet, mens jeg alligevel var i køkkenet for at ryge. Men tanken om så at skulle skrive kladden ind bagefter - argh, det gad jeg altså ikke... Jeg tænkte:
Det kunne nu være smart, hvis jeg kunne tage computeren med ud i køkkenet...hey...jeg HAR sgu da en bærbar!
Så ind og finde den bærbare frem, tænde den, hive den ud i køkkenet, tænde en smøg og få skrevet det dokument.

Da smøgen var røget, var dokumentet (eller i hvertfald "kladden" skrevet færdig) og jeg kunne gemme det på USBnøglen og så smide det over på min rigtige pc.

 Nu er den bærbare atter pakket væk og tilbage mangler blot at få lavet lidt layout på dokumentet - og så er den opgave klaret :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar