søndag den 22. februar 2009

Koldhævet

Jeg skulle egentlig have haft gjort det i går aftes, men "kom til" at blive hængende foran tvskærmen - og så var klokken pludselig for mange, til at jeg kunne tillade mig at starte noget som helst køkkenmaskineri op.

 I stedet har jeg så her til morgen fået rørt dej sammen til et koldhævet brød. Det har jeg ikke prøvet at lave før, så jeg er lidt spændt på resultatet.

Jeg har smagt brødet hos min mor, og hendes smager kanongodt, men om mit eget så også gør det, det må tiden vise. Det bliver en gang sidst i eftermiddag, jeg får svar på det spørgsmål.

Dejen skal jo lige hæve 7-8 timer i køleskabet først. Der er forøvrigt mange fordele ved at bage selv, så hvis ikke det var fordi jeg kun har en miniovn, så ville jeg bage en hel del mere; Hjemmebagt brød smager nemlig oftest bedst, lige det her brød er meget billigt at fremstille og så mætter det en hel del mere end købebrød.

 Alt i alt en ren win-win situation, som Arne Hvid ville sige :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar