lørdag den 7. februar 2009

Færdige og ufærdigt

  Overskriften hentyder naturligvis til mine seneste frembringelser med nål og tråd.

 Som tidligere nævnt her på bloggen har jeg slet ikke haft den tid og energi til broderiet i den seneste tid, som jeg kunne ønske mig. Det skyldes hovedsagligt jobbet - men så er det jo godt, der kun er en uge til jeg har vinterferie :o)

 Den nyeste kylling er nu blevet monteret i ramme - og jeg synes, den er blevet rigtig sød. Et andet hængeparti har været at få monteret de senest frembragte blomster i passepartout-kort.

Det fik jeg så (også) klaret her til aften. Dejligt at få det gjort.

Som jeg skrev i går er jeg gået i gang med en såkaldt "glad tulipan". Den er da okay at sidde med til tv-kigning, men så pæn er den nu heller ikke, så den tror jeg ikke, jeg laver flere af. Men så er mønsteret i det mindste blevet afprøvet.

 Jeg går stadig og overvejer, om jeg skal gå i gang med et større billede (150 x 110 korssting) af en ocelot (junglevildkat). Mønsteret var i et af de engelske broderiblade og det ser fantastisk flot ud, men også temmelig besværligt!

For det første er der 38 forskellige farver at holde styr på, for det andet er mange af dem så tæt på hinanden i nuance, at det kan blive svært at skelne.

Der er f.eks. 10 forskellige grønne nuancer, foruden adskillige nuancer i brunt og gråt! Men for pokker, hvor er det et flot billede! Suk.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar