tirsdag den 6. juli 2004

En ½ time i København er rigeligt!

 2004-07-06 09:25:27

 Har været i København her til morgen. Skulle aflevere 45'eren hos Aagesen ;o) Den skal have nyt blinkrelæ og så lige et alm. eftersyn.

 Efter afleveringen gad jeg ikke - pga. vejret - vade ned til Hvidovre Station, men valgte i stedet for at tage 6A ind til byen. Stor var min forundring, da jeg kun skulle vente 3 min. ved stoppestedet? Hallo, hvad sker der? Bussen plejer da at være 20 min. forsinket, når det regner? ;o)

 Hvor er jeg glad for ikke at skulle transportes rundt i Kbh med det offentlige til hverdag - har gjort det, dengang jeg boede derinde - men havde ligegodt glemt hvor enerverende langsomt det går.

 Gang på gang må bussen bremse, pg.a. biler, der pludselig svinger ud/har døren åben, så der ikke er plads til at komme forbi etc. For ikke at tale om fodgængere, der vader ud lige foran bussen!

 Mens jeg sad der i den langsomt-fremad-skrumplende bus, sad jeg og frydede mig over ikke mere at bo i København. Der var alt for mange mennesker på gaden (Københavnere ville nok mene, den var halvtom - kl. var jo kun 9) og møgbeskidt - affaldskurvene bliver i hvert fald ikke brugt hver gang ;o) For ikke at tale om stanken af bilos!

 Nu har vejret selvfølgelig heller ikke hjulpet på Københavns trøstesløse udseende, nok snarere tværtimod - og Vesterbrogade er heller ikke lige den gade med de bedst bevarede huse ;o) Så - lige så snart bussen nåede Hovedbanegården, gik jeg fluks hen og fandt ud af, der kørte et tog til Roskilde 9.44 - og det tog jeg! Ikke tale om jeg havde lyst til at opholde mig i byen længere end højst nødvendigt.

 Egentlig er det sjovt, som ens præferencer ændrer sig med alderen. Da jeg var ung (16-17 år) var det eneste saliggørende for mig at komme til at bo i København. (Voksede op på Sydfyn)

Jeg interesserede mig overhovedet ikke for havebrug, frisk luft etc. Næ, jeg ville ind på stenbroen. Nu, hvor jeg har boet "på landet" i 2 år, (efter 12-13 år i København) har jeg meget svært ved at forstå, hvordan jeg kunne være så vild med at bo et sted, hvor man konstant bevægede sig frem i et menneskemylder a la Strøget lørdag formiddag.

Jeg, som efterhånden undgår alt, der har med menneskemylder at gøre, såsom koncerter, indkøbscentre etc. Eneste undtagelse er faktisk mctræf - der kan jeg sjovt nok abstrahere nogenlunde fra det faktum, at der garanteret er kø ved toilettet! *G*

Jeg er overbevist om, at for at jeg kan stortrives, skal jeg bo i et hus på landet - ingen etageejedom til mig, med alle de "naboglæder" det kan give! - Been there, done that! ...så hvor er det heldigt, at jeg bor herude :o)

Hvor vil du helst bo og hvorfor?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar