lørdag den 31. juli 2004

Ævs - så skal man til at være omgivet af folk igen

Når man har tilbragt ca. 9/10 af sin ferie i eget selskab, så er det altså ikke særlig nemt at skulle "omstille" sig til atter at skulle være sammen med omkring 200 mennesker (og deres larm) hver dag. Bliver helt træt bare ved tanken om al den snakken, musik, støj etc. jeg skal være omringet af fra tirsdag.

Eneste støj jeg har haft omkring mig de sidste mange uger er hvis tv'et har været tændt. Musik har jeg faktisk kun hørt, dengang jeg gjorde hovedrent. Det er ellers ikke fordi jeg ikke kan lide mine kolleger - det kan jeg - vældig meget endda! Det er faktisk pga. dem, at jeg stadig kører 70 km/dagen for at kunne arbejde sammen med dem, i stedet for at finde et arbejde tættere på min bolig.

 Nå, men kan da altid håbe at tanken om støjen er værre, end det vil være på tirsdag :o) Men - jeg kunne altså have brugt en måneds ferie mere!

 For første gang i mine 8 år som lærer, er jeg mentalt slet ikke klar til at starte endnu. Mystisk fornemmelse, men den undrer mig egentlig ikke; Jeg havde nemlig nogle mål og planer for ferien, som ikke blev indfriet i det tempo, jeg havde regnet med - tingene falder nok ikke helt på plads, før en gang i september - og det er hamrende frustrerende!

 Hvis jeg skal sammendrage, hvad jeg har lavet i min ferie, kan det gøres på få linier: - genlæst en bunke bøger - set en del film - haft et enkelt møde med kolleger - været i biffen en enkelt gang - set en veninde 2 gange - været hos tandhygenist - fået spillet en del "Diablo2" og "Sacred" - fået gjort hovedrent i hele hytten - og så selvfølgelig den "klassiske"; fået vendt ret meget op og ned på nat og dag.

 I det hele taget en temmelig afslappet ferie, der burde have givet mig masser af energi, men det er bare ikke tilfældet. I det mindste er det en trøst at jeg ikke skal starte før tirsdag. Det ville næsten ikke være til at bære at skulle starte på en mandag.

Mandage lige efter en ferie er nemlig de allerhårdeste af slagsen ;o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar