onsdag den 21. juli 2004

Det skal nok blive godt vejr....!

Jeg købte min 45'er d. 17. juli 2002 (en fredag) og om mandagen skulle jeg en tur til dyrehandleren i Køge, da katten havde fået lopper!

Jeg erindrer stadig hvordan det mildest talt tissede ned og man spekulerede på om det nogensinde blev sommer...for så våd en juli havde vi da ikke haft i flere år. (Lyder det bekendt?) Husker også fra den sommer, at jeg fra slutningen af juli og helt frem til september havde gang i haveslangen adskillige gange for at redde mine have fra tørkedøden. Sidste år havde vi en lidt tørrere juli - men stadig med en del gråvejr/regn. 

Hvorimod hele august mere eller mindre var een stor hedebølge :o) Af ovenstående "grunde", er jeg derfor overbevist om at sommeren nok skal komme i år også :o) Desuden er det nuværende vejr rigtig godt for både små og store kartoffelavlere - kartoffelskimlen kan nemlig ikke lide de kolde nattetemperaturer :o) 

PS. En veninde har lige ringet - hun kedede sig, da hun var helt alene hjemme - så har inviteret hende herud og så griller vi altså både kyllingefiletter, majskolber, champignons og tomater - uanset vejret - ja vi gør så :o)))) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar