fredag den 23. juli 2004

Første bønner fra køkkenhaven :o)

I dag fik jeg min ændrede bestilling fra Aarstiderne, nemlig MixKassen og Fiskekassen. (Var blevet træt af Lille Grønt og Frugtposen) I fiskekassen var der langesteaks, en slags torskefisk.

 Har aldrig prøvet at tilberede lange før, men der var jo ikke andet for end at forsøge sig frem. Først gik turen dog til køkkenhaven, hvor jeg endelig kunne plukke de første 8 (otte) bønner! Derudover blev der gravet kartofler op, samt taget lidt dild og persille:

 

Kartoflerne blev sat over med et par dildkviste og så var det tid at finde på en eller anden måde at tilberede fisken på. Tog et lille indfast fad og iklædte det staniol. Fyldte bunden med næsten optøet hel spinat, salt, peber, reven muskat og en smule fløde.

Derpå lagde jeg et dobbeltlag staniol, derpå en tomat i skiver, samt 2 champignons - også i skiver og fisken øverst med et lag persille over. Til sidst lukkede jeg staniolpakken til. Så i ovnen ved 225° C i 20-25 min. Slukkede derefter ovnen og lod fadet blive stående i eftervarmen i ca. 10 min., mens jeg kogte bønnerne og stegte nogle champignons færdige.

 Så skulle der bare rettes an og tages det - efterhånden - obligatoriske billede - før der kunne spises.

 

Uhm - Jeg er glad for jeg fik så meget lange, at jeg har et par steaks i fryseren til en anden gang, for det smagte rigtig godt. :o)

Hvad skal du have at spise i dag?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar