fredag den 23. juli 2004

Har altid været fascineret af vampyrer...

 ...og derfor skal jeg da også se Blade, der bliver vist på TV4 i aften - kl. 23.10. Jeg aner intet om filmen, så har ingen forventninger overhovedet.

 

  UPDATE: Det var en helt okay actionfilm, (og jeg vil da sikkert også se 2'eren på et tidspunkt - underholdningsværdien var god nok) men jeg synes altså ikke der var særlig meget "vampyr" over den. Det virkede mere som om man bare havde valgt vampyrer, som "undskyldning" for at lave (endnu) en actionfilm med en masse fede effekter af eksploderende vampyrkroppe, kampscener, seje våben etc. etc.

 Egentlig er det ærgerligt, at de fleste moderne film, hvor vampyrer optræder, mere bliver effekt- og actionudstyrs-stykker (f.x. Underworld, Van Helsing og nu også Blade) end en spændende/interessant historie. De mest interessante vampyrhistorier, jeg har set de sidste par år, har faktisk været Buffy og Angel-tvserierne. Jeg har et par af Anne Rice's bøger: "Mørkets fyrste" og "De fordømtes dronning". De var okay at læse, men syntes alligevel det tog en pokkers tid at komme igennem dem, så helt fanget af historien har jeg ikke været.

 Derimod har jeg slugt hver eneste bog (mangler kun den sidste, der udkommer i september/oktober i år) i Darrens Shan's Vampire Saga, omend den er skrevet for unge. Det er dælme en superhistorie! :o) Kan kun anbefale den.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar