mandag den 5. juli 2004

Hvilket digital kamera skal jeg ønske mig???

Igår skulle jeg selvfølgelig tage nogle billeder af mit totalt opryddede og rengjorte hjem. Til det formål brugte jeg et af min skoles digitalkameraer; et SONY MVC-FD83 - billederne tages på diskette.

 Jeg var ved at blive godt arrig tilsidst, for de fleste billeder måtte jeg tage om flere gange - det kan bare ikke fokusere, så billederne blev slørede. Nuvel - kameraet er skolens dårligste, men var det eneste tilbage til udlån, da vi gik på ferie. Desuden tager det billeder direkte på diskette - og hver 3. diskette jeg satte i, meldte det fejl på! Mand, hvor er jeg træt af det kamera!

PC'en havde nemlig ingen problemer med at læse på de omtalte disketter! Nu er jeg så i den heldige situation, at jeg har fødselsdag i næste måned, så jeg ønsker mig klart et digital kamera! Jeg ved bare ikke ret meget om sådanne, kender kun skolens og sådan et skal det i hvert fald ikke være! Så - hvilket kamera vil DU anbefale mig at ønske mig?? 

Det skal ikke koste en bondegård, for så får jeg det ikke ;o)

 Mine krav: Det skal være - ret nemt at betjene, - nemt at overføre billederne til PC - med så meget hukommelse at man ikke løber tør for batteri hele tiden.

Billederne skal selvfølgelig være i en god opløsning, da jeg både tager "hverdagsbilleder", og "tæt-på-blomsterbilleder" m.m.

Billederne skal både kunne printes ud på fotopapir og bruges på min blog. Har desuden hørt noget om at det mindst skal have mindst 2-3MB Pixel (eller hvad det nu hedder) samt en god zoom.

 Jeg har kigget lidt rundt og fundet et par kameraer, der lyder interessante, spørgsmålet er så, om de også er det?:

 HP PhotoSmart 935
Kodak EasyShare CX 7430
Konica Digital Revio KD-410Z
Konica/Minolta DiMAGE G500
Olympus CAMEDIA C 725 Ultra Zoom

  Ville være meget glad for dine gode råd :o)

Hvilket digital kamera skal jeg ønske mig???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar