fredag den 2. juli 2004

Weekendplanerne...

 ...er kedelige, men nødvendige: Søndag aften skal hytten gerne være totalt opryddet og rengjort! Manner - og jeg som ikke kan fordrage at rydde op/gøre rent - det er simpelthen spild af tid og energi, for inden man får set sig om roder det jo igen - rent sisyfosarbejde. Ævs.

Denne gang forsøger jeg dog vitterlig at få mig selv til at yde, før jeg nyder. Plejer ellers at være bedst til det modsatte! Altså, når det drejer sig om kedelige ting som rengøring/tøjvask etc. Kort sagt; Jeg bliver aldrig en "Super-Hausfrau" - og det har jeg det helt fint med - katten klager heller ikke ;o)

Det er ikke fordi jeg ikke kan lide at have et nydeligt opryddet hjem - det synes jeg da er totalt lækkert, men det er bare så pokkers besværligt at nå frem til det resultat.

Nisser i huset? Jeg har faktisk på fornemmelsen, der er (drille)nisser i huset - for det er altså utroligt, hvor hurtigt det roder igen efter en grundig oprydning/rengøring. Jeg fatter det ikke! ;o)

Derfor skal denne omgang oprydning/rengøring også være en test af om jeg har (drille)nisser eller ej: Når rengøringen (forhåbentlig) er et overstået kapitel søndag aften, så har jeg tænkt mig kun at befinde mig foran min PCskærm og i min seng (skal jo sove af og til) resten af ugen. (Køkken og toilet vil dog blive benyttet i nødvendigt omfang) Så får jeg så at se, om der stadig er lige så pænt i næste weekend..??!!

 Marathon-blogning i næste uge eller hva'? Næppe. Tvivler faktisk på jeg får tid til ret meget blogning fra mandag/tirsdag; der er nemlig et spil på vej med posten....*hurra, hurra*...så jeg må hellere se at komme i seng, så jeg kan stå op i morgen tidlig og glad nynnende gå i gang med oprydningen/rengøringen... Hvem er det lige jeg forsøger at narre? Glad nynnende? Næppe! ;o)

Hvordan har du det med oprydning/rengøring? Ligner dit hjem en rodebutik eller er det altid pænt og nydeligt?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar