fredag den 2. juli 2004

Hurra for Aagesen Motorcykler

ØV, ØV og tre gange ØV. Det var blinkrelæet på 45'eren, der var gået sig en tur og et nyt skal først bestilles hjem. Ergo kan jeg de næste par dage fortsætte med at leve livet ekstra farligt jfr. indlægget Blinklys uden blink.

 Da det alligevel er ved at være tid til 22.000 km eftersyn, tænkte jeg at jeg da bare kunne slå to fluer med et smæk (=lidt billigere regning, da knallerten så kun skal skilles ad een gang!) og få serviceeftersynet samtidig med nyt blinkrelæ. Øjs - havde bare ikke lige taget højde for at det jo er højsæson for tohjulede og derfor 0 ledige tider de næste par uger.....:o/

Hvorfor kunne det relæ ikke bare virke et par måneder mere?? Men, men, men - de er sgu så flinke hos Aagesen og sagde, at jeg kunne aflevere knallerten tirsdag i næste uge og så (formodentlig) hente den igen onsdag - de skulle nok nå at få kigget på den "indimellem". Dejlige drenge :o))

 - Nu er jeg også en ret god kunde - giver dem i hvert fald tit penge :o) Hvis jeg nu bare havde en smule mekaniker-snilde burde jeg jo selv kunne klare at skifte relæ, skifte olie, isætte nye ruller, isætte ny pære (Okay, dét har jeg lært - både til forlygte og baglygte), skifte tændrør etc.

 Hm - jeg må overveje at melde mig til et mc-mekanikerkursus (Hvis man kan udføre småreperationer på en mc, kan man formodentlig også på en knallert -desuden er mit højeste ønske jo stadig en dag at få det %#%)%€$£ pap og en tilhørende mc)*dybt suk*) 

Nogen der ved, om der i det hele taget findes sådanne kurser for nybegyndere???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar