onsdag den 7. juli 2004

En "heldig" spritbilist??

Da jeg var på vej hjem på den tohjulede, ad Gl. Køgelandevej (retning Køge) lå jeg bag ved en bil, der kørte mildest talt uforsvarligt! Så slingrede bilen mod højre.....blev rettet op igen i en lettere slingrende manøvre, for derpå atter at slingre mod højre.

Bremsen blev brugt lidt på må og få - sådan ret pludselig opbremsninger, uden nogen synlig grund - og så lidt mere slinger. 

Sad og spekulerede på om det var en spritbilist, eller "bare" en usikker ung/ældre bilist, så da der på et tidspunkt var rødt lys og to vognbaner kørte jeg over i den anden vognbane og kiggede ind på bilisten.

Det var en kvinde i 40-50erne, som så lettere rødmosset ud i fjæset - ergo sandsynligvis en med for lidt blod i alkoholen! Jeg noterede mig nummerpladen (den var heldigvis nem at lære udenad), blinkede af og holdt ind til siden for at melde fjolset for spritkørsel.... og hvad opdager jeg så??

At telefonen er løbet tør for batteri! ARGH! Selvfølgelig kunne jeg så have ringet, når jeg kom hjem (30 min senere), men da politiet foretrækker at tage folk "på fersk gerning", tja, så var der ligesom ikke mere jeg kunne gøre. ØV.

Det er muligt nogen ikke bryder sig om at man melder folk til politiet, men når det drejer sig om spritbilister, er jeg totalt kold. De skal meldes, fandme så! Det er mit og andre trafikanters liv de sætter på spil og derfor vil jeg have dem væk fra vejene.

Hvad mener du?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar