mandag den 5. januar 2009

På piller

Allerførst mange tak for de gode råd :)

Jeg var til italiensk - det ville jeg, ondt i lænden eller ej - efter ikke at have været der siden august pga. øjenoperationerne.

Desuden skulle vi have ny lærer! Så jeg syntes, det var ret vigtigt, at jeg mødte op og med pillerne kunne jeg holde smerterne ud. Jeg vil så skynde mig at sige, at det vist er meget godt jeg ikke skal på job i morgen....!

Så sjovt var det heller ikke at komme ind/ud af en bil, på/af toget, sidde på en stol, gå rundt, sidde på en stol, på/af toget og ind/ud af en bus! Det gjorde herrenas!

 Jeg har lige slugt et par piller mere - og er noget bange for, at jeg ikke kan komme til tandlæge på torsdag. Faens også.

Jeg har tandlæge i Skåne, så jeg kan ikke bare sådan lige få en ny tid. Det skal passe med en fridag. Eftersom jeg skal melde afbud senest 1 døgn før, er det allerede onsdag jeg skal gøre det.

Men, der må jeg vel for filan også vide mere om, hvordan jeg har det. Men - for lige at vende tilbage til det italienske - så var det, på trods af smerter, nu rart at være der igen - og især at finde ud af, at jeg egentlig ikke er specielt langt bagud.

 Jeg skal blot lige lære passato prossimo II og de refleksive verber, så det er ikke så slemt. Jeg har via den engelske "Italian verb drills" allerede arbejdet lidt med passato prossimoen og de refleksive verber lavede vi øvelser med i dag, så jeg burde snart være helt på niveau med de andre.

Min lærer var ihvertfald ikke i tvivl om, at det nok skulle komme hurtigt :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar