lørdag den 31. januar 2009

Stof til en junkie!

Hvis man er "süchtig", som tyskerne siger, så er der bare ikke noget at gøre; man SKAL have noget stof.

 Jeg havde ellers - med masser af saglige argumenter - fået overbevist mig selv om, at jeg ikke skulle en tur forbi "Stof & Stil" i Roskilde i dag. Det kom jeg da heller ikke.

På trods af dette "forbud", lykkedes det mig alligevel at få fragtet adskillige meter stof med hjem. Da jeg kørte hen for at handle, opdagede jeg nemlig, at den lokale genbrugsbutik havde åbent, så der skulle jeg da lige ind og lure... ...og så hev jeg ellers ned af både dynebetræk og gardiner i forskellige farver og mønstre (og naturligvis i en okay stand).

 Desuden fandt jeg et par ubrugte lynlåse, der sikkert kan blive brug for en gang. Jeg undlod de dyrere gardiner (50,-) - selvom stoffet var rigtig flot - jeg ville max. give 20,-/25,- for et stykke stof. Jeg skulle jo strengt taget slet ikke bruge penge på stof i dag....!

 Jeg syntes, jeg havde begrænset mig rimeligt mht. den samlede udgift, da jeg endelig gik til kassen - og der fik jeg så en overraskelse af de bedre; jeg havde slet ikke opdaget, at der var 50% på alt, så jeg fik hele baduljen for 81,50 kr.!!

 Noget siger mig, at jeg bliver "nødt til" at trille en tur forbi i næste uge også...for når det der flotte gardin nu kun koster 25,- kr. så er det jo straks en anden sag. Det nyindkøbte stof snurrer lige nu i vaskemaskinen. I morgen skulle det så gerne være tørt og klar til at blive klippet til og strøget. Det glæder jeg mig faktisk til :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar