onsdag den 27. januar 2010

Garn-gak-gak

Nu er det jo ikke fordi jeg er løbet tør for garn herhjemme. Det ville da være synd at påstå. Indrømmet, jeg har ikke flere hylder/reoler med garn, som andre mange i blogland, men jeg har da 2-3 opbevaringskasser med garn. Lidt har også ret.

 Nu har jeg så hjembragt "et par nøgler" mere. Mere præcist 23 nøgler. Indtil nu har jeg foretrukket at strikke i ren akryl, da jeg synes, det er nemmest at strikke i som begynder. Egentlig var jeg da også taget ned til Bent Møller for at hente noget mere akrylgarn, et par strømpepinde og evt. noget DMC-broderigarn, men sådan blev det altså ikke.

Jeg fik godt nok fire nøgler akrylgarn med og fire dukker DMC, men så skete der noget uforudset (Haha, som om jeg ikke vidste på forhånd, at jeg sikkert ville blive fristet over evne!) Jeg forelskede mig nemlig i et blandingsgarn; 60 % akryl og 40 % uld. Canada hedder det, så det røg der lige 19 nøgler med af, i forskellige farver.

 

Jeg kunne selvfølgelig heller ikke nøjes med et sæt strømpepinde, det blev til lidt mere samt en enkelt rundpind... og jeg som på det tidspunkt ikke en gang vidste, om jeg overhovedet ville kunne finde ud af at strikke med strømpepinde! Nå, men det kan jeg så (vist nok) godt.

 

 Jo, jeg er vist ved at blive en smule garn-gak-gak. Trøster mig med ikke at være den eneste i blogland ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar