onsdag den 27. januar 2010

St. Heddinge tur/retur

Jeg skal da lige love for jeg fik noget ud af dagen i dag!

 Kl. 13.37 tog jeg toget til St. Heddinge. Godt nok sneede det, men det så nu ikke så slemt ud. Efter en halv times kørsel ankom jeg byen og kunne bevæge mig mod manufakturhandleren Bent Møller. En butik jeg efterhånden har omtalt et par gange.

 Bevares, det var da ikke det mest behagelige at gå i den stride vind med sneen piskende ind i ansigtet,men hey, jeg var jo på vej hen til "kreativ-pusheren", så det var okay.

 

 Efter godt og vel en times ophold i butikken - og en hel del indkøb (Jeg har vist fået garn på hjernen, men mere om det senere!) bevægede jeg mig så trodsigt gennem det vejr, der mest af alt mindede om snestorm, ned til stationen, så jeg kunne komme med toget 15.25 tilbage til Køge.

Jeg skulle jo til italiensk kl. 17. På stationen kunne jeg så vente et pænt stykke tid, før toget endelig kørte, men det kørte da...!

Ved Klippinge måtte toget give op pga. tilfyget sporskifte. Vi kunne dog heldigvis få lov at vente inde i toget indtil der kom et andet. Et eller andet skulle jeg jo lave, mens jeg sad der og ventede - og hvorfor så ikke kaste sig over det nyeste lære-projekt udi strikningens kunst; at strikke på strømpepinde?

 Som sagt, så gjort, både pinde og garn lå jo i den storekæmpepose jeg havde stående på sædet. Jeg nåede at komme ret godt i gang, når jeg selv skal sige det:

 

Lidt over 17 ankom jeg Køge! Jeg kan derfor konstatere, at det tager 30 min at køre fra Køge til St. Heddinge, men 90 min. den anden vej - i hvert fald i snevejr ;o)

 Jeg kom for sent til italiensk (40 min.) men det var okay. Hjemturen fra italiensk blev i taxa - det er skisme godt det er lønningsdag på fredag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar