tirsdag den 19. januar 2010

Træt og lidt trist

[Brok on] Åh, hvor jeg dog bare ikke er begejstret for aftener som denne. Klokken er ikke ret mange og jeg kan ikke finde på noget at lave i den næste times tid. Mere kan det nemlig ikke blive til, da jeg er nødt til at gå ret tidligt i seng pga. vintervejret og mine deraf følgende transportproblemer til jobbet -> skal op min. en time tidligere end normalt.

Jeg har allerede haft vel rigeligt af den slags dage i denne måned, så jeg er dødhamrende træt af så meget "spildtid" og af vinter generelt. Jeg begyndte at få "aften-krise" lige efter håndboldkampen, men så kom jeg da på at lime "slik" på bagsiden af fastelavnsdragten, men det tog jo ikke særlig lang tid og hvad skulle jeg så lave?

Forsiden kan jeg først lime i morgen, men så er dragten i det mindste også færdig. At gå i gang med noget kreativt dur ikke, fordi jeg har det med at blive opslugt af projektet - og så skrider tiden og jeg kommer for sent i seng.

 Derfor har jeg den sidste times tid mest siddet her foran skærmen og surfet mere eller mindre formålsløst - og så opdager jeg, at jeg er rykket to pladser den forkerte vej i min opskrivning til en ny bolig (et sted med offentlig transport).... det gjorde jo ikke just humøret bedre, for så er det jo ikke sikkert, jeg når at komme så langt ned på listen, at jeg igen vil få tilbudt bolig - og forhåbentlig ville kunne flytte inden næste vinter...

 En vinter mere herude (Dette er den syvende af slagsen!) med alt det bøvl det giver; Jeg NÆGTER faneme! [brok off]

 Da jeg ikke kan få mere ud af dagen i dag, vil jeg gå i seng lige om lidt. Man kan jo altid læse en bog :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar