fredag den 8. januar 2010

Is på visiret...

 ... var det største irritationsmoment i morges.

Nå ja, og så det faktum, at mc'en ikke ville starte igen, da jeg havde været hos bageren. Men så trak jeg den bare de sidste 250 meter til jobbet - og så havde jeg godt nok fået varmen!

 Den startede heldigvis - omend med nogen besvær - da jeg skulle hjemad ved 11.30-tiden. Vel hjemme fik jeg optøet benzindækslet med lidt varmt vand, så jeg kunne få hældt mere karburatorsprit på.

 Jeg var lidt spændt på dagens køretur, men vejene var faktisk okay. Jeg ville lyve, hvis jeg påstod, jeg ikke kunne mærke kulden, selvfølgelig kunne jeg det. - Med en temperatur på -10C og 80 km/t giver det en ret "god" chillfactor; ved 72 km/t og -10C føles det som -35C.

Men jeg frøs altså ikke, men jeg er jo også godt pakket ind. Der er jo forskel på at kunne mærke det er koldt - og så at fryse.

 Jeg havde dog glemt lige at indsmøre visiret i "dugfri" - og derfor frøs duggen til is på den indvendige side af visiret, og jeg måtte køre med lidt åbent visir en gang imellem, så det ikke blev værre.
Heldigvis tog det kun noget af udsynet, men det var da irriterende. Summasumarum er dog, at jeg NØD atter at kunne tage mc'en på arbejde. Og sålænge der ikke falder mere sne kan jeg blive ved med det.

 Jeg skal til Køge igen sidst på eftermiddagen - og regner da med at tage mc'en igen, da jeg skisme ikke gider gå først tre km til bussen - og så igen tre-fire km til det sted jeg skal være og så det samme igen på hjemvejen en gang sent i aften.

 Det største problem er egentlig bare, om den vil starte! Det krydser jeg fingre for, at den vil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar