søndag den 29. august 2004

38-36!

YES!!!

 

Det var lige godt den værste gyser jeg længe har set. Puha. Sådan noget kan jeg slet ikke holde til. Med min ikke-eksisterende kondition kan min krop ikke klare sådan en spænding, hjertet banker alt for hurtigt - og da jeg nødig skulle skvatte om med hjertestop bare pga. af en håndboldkamp, så hellere slukke et par minutter.

 Det gjorde jeg også 2 gange, da det var alt for uudholdeligt - og gik i stedet ud på terassen og lod mig underholde af Speedy og Capriccio - dejligt beroligende. Sidste gang jeg tændte var i straffekastskonkurrencen, hvor Korea brændte for 1. gang - og så turde jeg godt kigge med lidt igen - og sikke en forløsning, da Mikkelsen tog guldet hjem. Pyha. Så kunne kroppen falde til ro igen.

STORT TIL LYKKE TIL DANMARK!

 Min lære af denne kamp må blive at jeg fremover: enten ikke ser nogen som helst finaler eller begynder at træne et eller andet, så jeg kommer bare en smule i form. Tror jeg hælder mest til at lade tvet være slukket - det er mindst anstrengende og jeg hader jo som bekendt at svede og blive forpustet ;o)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar