mandag den 2. august 2004

På jagt efter det rigtige navn

Der er ikke noget at gøre, han må simpelthen have et navn! Hvad skal jeg mon hedde?Han er selvfølgelig den aldeles nuttede killing, der har bosat sig på min terasse sammen med sin mor. Min højtelskede kat Capriccio er stadig No.1 - det er der intet, der kan ændre ved, heller ikke en nok så nuttet killing. Men - som No.2 kommer ubetinget "killingen fra terassen" :o)

 Jeg er faldet pladask for ham - måske fordi han minder så meget om min allerførste kat; Laban - eller også bare fordi han er så totalt nuttet på den der aldeles-uimodståelige-killinge-måde :o)

Så, jeg må på jagt efter et passende navn til ham. Jeg regner i hvert fald med det er en han, sådan en temmelig menneskesky killing er det jo temmelig svært at tjekke kønnet på.

Han er dog ved at have vænnet sig til mig; Hver gang jeg åbner døren kommer han bogstavelig talt piskende: "Yes! MAD!" og jeg må allernådigst ae ham på ryggen i et par sekunder ad gangen ;o)

Sidste gang jeg fodrede, måtte han dog lige finde sig i at blive løftet op og "kigget bagi" før han fik mad - og jeg kunne med den sparsomme tid, jeg havde til rådighed (sådan ca. 2 sekunder) nå at fastslå med 95% sikkerhed, at der var tale om en hankat. Jeg aner ikke, hvad han skal hedde - så jeg går i tænkeboks :o)

Forslag modtages gerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar