lørdag den 28. august 2004

"Så SE mig dog!"Citat: Speedy Der var ingen ende på den lange række af krumspring, den efterhånden halvstore killing forsøgte sig med for at få Capriccios opmærksomhed, men selv det at lægge sig lige ved siden af og virkelig gøre sig yndig og lækker hjalp ikke det store. Capriccio værdigede ham ikke spor.

 Når man nu er så opsat på at få opmærksomhed, må man jo til tider gøre mere eller mindre velovervejede ting, men så får man for det meste også den fulde opmærksomhed - dog sjældent på den facon man havde regnet med.

 Speedy fik skam den længe ønskede opmærksomhed fra Capriccio - i form af et hvæs og dask med en forpote, da han som sidste desperate forsøg gjorde et voldsomt udfald mod Capriccios vippende halespids ;o)


Capriccio er ellers en meget tålmodig og fredelig kat, men dér satte han alligevel grænsen for ungersvendens udfoldelser :o) Med al den værdighed det forsmåede energibundt Speedy nu kunne mønstre, fortrak han og kastede sig med voldsom vildskab over en uskyldig pelsmus, der fik så mange tæv at maveskindet bogstaveligt talt sprak på musen. (Nogen, der har noget gaffatape??) 

Ikke at det fik Speedy til at stoppe det temmelig ensidige slagsmål, han fortsatte ufortrødent - indtil han pludselig opfangede noget mere interessant; En hånd med FISK! MUMS! ...og så blev der ellers spist fisk til den store guldmedalje:

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar