fredag den 13. august 2004

Dyrlæge-problematikken er løst :o)

Har længe skullet have Capriccio til dyrlæge til den årlige vaccination. Faktisk er det 2½ år siden han sidst blev "stukket". Har haft dårlig samvittighed over det, men når det ikke er "bare sådan lige" at få ham til dyrlæge, så udskyder man det og håber på der dukker en løsning op.

 For det første er det ikke lige så nemt at få kræet til en dyrlæge herude, når her ikke er offentlige transportmidler. Katten ville simpelthen dø af skræk, hvis jeg forsøgte at fragte ham på knallerten. Han er immervæk en ældre herre på 11 år - omend vi (katten og jeg) er enige om han allerhøjest er 4 år "indvendig" :o)

 Hvis han skal til dyrlæge, må det derfor blive i en bil og sådan en har jeg ikke - og får heller aldrig. Ikke tale om jeg nogensinde vil bruge penge på sådan noget skidt ;o) Ergo må jeg alliere mig med en bilist for at få fragtet katten.

 Som om ovenstående ikke var nok besværligheder, så bliver katten ekstremt stresset og skrækslagen, når jeg forsøger at få ham ind i transportkurven; så slemt at han tisser af skræk. (Har lært at iføre mig en gammel Tshirt, når han skal "i kurven".)

 Men - i dag kom løsningen så! Jeg var inde hos den sædvanlige kattegrus-pusher og vi kom til at snakke om dyrlæger. Hun anbefalede en dyrlæge i Køge, som tog på "sygebesøg".

 Ringede for at bestille tid da jeg kom hjem, og stor var min overraskelse, da han sagde: - Jeg skal se om ikke jeg kan nå det efter 17 i dag, er du hjemme? - Øh, ja?! - Godt, jeg ringer, hvis jeg ikke kan nå det.

 Han kom lidt over 18, og katten fik sin vaccination i sit eget hjem. Ikke noget med stress eller tis, han nåede knap nok at blive nervøs, før det hele var overstået :o)

 At jeg så måtte af med lidt over 700,- kr er helt ok for mig; min kat slap for at skulle fragtes nogen steder hen overhovedet. Så nu kan Capriccio endelig komme ud og "snakke" med morkatten og Speedy - uden fare for sit helbred :o) og jeg ved fremover, hvordan jeg får ham "til dyrlæge" :o))) 

Apropos Speedy, så kunne dyrlægen fastslå at han ikke var mere end 6-7 uger gammel - så tro pokker, jeg synes han er aldeles nuttet :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar