torsdag den 5. august 2004

En spritbilist mindre på vejene

De danske veje er (forhåbentlig) blevet lidt sikrere nu, hvor han har kørt sig selv ihjel.

Jeg har ikke spor ondt af ham; Han er sikkert også ret ligeglad, der hvor han befinder sig nu...har højst en smule medfølelse med en eventuelt efterladt familie, da det altid er hårdt at miste. Jeg kan simpelthen ikke have ondt af en spritbilist, og slet ikke en, der ovenikøbet blæser på sin 13. dom og fortsætter med at drikke sig fuld og køre bil - uden kørekort.

 Det kan kun skyldes et kæmpeheld, at han aldrig fik dræbt andre med sin totalt uforsvarlige kørsel; promiller på både 2,72, 2,58 og 3.32! Desuden var han frakendt retten til at føre bil for bestandigt ikke færre end ti gange! Han ankede sin sidste dom i april og krævede en behandlingsdom i stedet for fængsel, da det ikke ville have nogen præventiv virkning at sætte ham i fængsel. (Meget muligt, men sålænge han sad der, kunne han da ikke køre nogen ned!) 

I følge artiklen havde han forsøgt at komme ud af sit alkoholmisbrug siden 1982. Man kan så spørge sig selv hvor interesseret, han egentlig var i at blive behandlet, når han efter mere end 20 år stadig drak som et hul i jorden. Man kan altså hvad man virkelig VIL!

Man kan vælge at blive ved med at drikke eller man kan vælge at gøre noget seriøst ved det. Men - uanset hvilket valg man tager, så sætter man sig bare ikke bag rattet - overhovedet, når man har et misbrug, der påvirker ens køreevner!

At en kvindelig bekendt så ovenikøbet udlåner sin bil til ham adskillige gange, er dybt uforsvarligt af hende - håber hun får en megabøde. Tvivler stærkt på, at hun ikke var klar over manden havde et alkoholproblem. Tumpede kvindemenneske!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar