torsdag den 25. december 2008

Ah - magasiner lige efter mit hoved

På hjemvejen gjorde jeg ophold på Malmö Station og eftersom den er under ombygning (og det er 1. juledag) er der ikke ret meget andet end Pressbyrån, der har åbent.

Det er helt vildt, hvad der er at finde af blade og magasiner i den butik, der kan Hovedbanegårdens "Kort & Godt" godt gå hjem og lægge sig!

Der er blade indenfor alverdens interessefelter, fra de typiske såsom bolig, mad, motorcykler, biler, fiskeri, rejser, historie til arkæologi, surfing osv. osv.

Og så var det så, at jeg opdagede en helt ny verden!

Der findes jo op til flere udenlandske KORSSTINGSmagasiner!!!

Åh, altså, det har jeg aldrig før skænket en tanke; at der fandtes sådanne blade. Udover deciderede korsstingsmagasiner, strikke- og hækleblade, var der også 5-8 forskellige "klippe-klistre-blade".

Jeg ANEDE ikke, det kunne betale sig at lave månedsblade bare om det emne! Så blev jeg dét klogere. Nå, men hvorom alting er, så brugte jeg en smule af mine julegavepenge på nogle broderimagasiner - de var alt for uimodståelige.

  Jeg har smugkigget i toget på vej hjem, men jeg glæder mig til at smide mig i sofaen med en kop varm te eller chokolade og så ellers bare nyyyyyde bladene. Ah - det bliver godt, det er jeg sikker på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar