søndag den 28. december 2008

Vinterprojekt/I

Jeg har sat mig for, at jeg i denne vinter virkelig skal få rigtig orden på hylder og i skuffer. Det er ikke nok "bare" at rydde op.

Nix, der skal også sorteres, så der virkelig er ORDEN i sagerne. (Bare jeg ikke er ved at blive syg, inficeret af husmorbacillen??!)

 Første del af projektet blev skudt i gang i går. Det var nu ikke fordi jeg nåede ret mere end de 4 skuffer i dragkisten (udover julenedpyntningen) - men til gengæld har jeg nu fået plads til det nyindkøbte stof og diverse sy/klippe/klistre-ting plus det hele nu ligger i meget fin orden!

 Noget af det, der tog mægtig lang tid i går, var at få sorteret mine knapper. Det er nu ikke fordi det var strengt nødvendigt at sortere dem, men jeg ville gerne danne mig et overblik over hvilke, jeg havde.... og desuden bliver det fra nu af noget nemmere at finde knapper til syprojekter, når jeg ved om jeg har det fornødne antal af en given knap. Jeg havde dog ikke nok poser m/lynlås, så i første omgang nøjes jeg med alm. plasticposer. Allerede nu kan jeg dog sagtens se, hvormeget mere orden der er kommet i knapkassen :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar