... men der er nu noget helt særligt over denne gamle, danske forret: Rejecocktailen.
Sådan en med store, grønlandske rejer, cherrytomater, sprød icebergsalat, citron og hjemmelavet dilddressing. Sådan en fik jeg lyst til i dag - og heldigvis havde jeg samtlige ingredienser, så det var bare om at gå i gang.
Kattene var forøvrigt også meget tilfredse med den beslutning. Det er nemlig ikke ret tit jeg spiser rejer.
Når jeg så endelig gør, er de nærmest helt balstyriske :)
Prøv at lægge mærke til Speedys forpoter; han "ælter" køkkengulvet af fryd :o)
Uhm, rejer er altså godt! Gnaske, gnaske.
Serviceoplysning1: De to rejecocktails på øverste billede er forlængst historie - de ligger nu trygt og godt i min mave. Jeg kan nemlig sagtens indtage to af slagsen, når serveringsskålen ikke er større :o)
Serviceoplysning2: "Uheldigvis" fik jeg lavet så meget dressing, at jeg er nødsaget til at indtage rejecocktail igen i morgen.
Bare jeg nu overlever....!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar