tirsdag den 30. december 2008

Kald mig bare gammeldags...

... men der er nu noget helt særligt over denne gamle, danske forret: Rejecocktailen.

Sådan en med store, grønlandske rejer, cherrytomater, sprød icebergsalat, citron og hjemmelavet dilddressing. Sådan en fik jeg lyst til i dag - og heldigvis havde jeg samtlige ingredienser, så det var bare om at gå i gang.

 

Kattene var forøvrigt også meget tilfredse med den beslutning. Det er nemlig ikke ret tit jeg spiser rejer.

Når jeg så endelig gør, er de nærmest helt balstyriske :)

 

Prøv at lægge mærke til Speedys forpoter; han "ælter" køkkengulvet af fryd :o)

 



Uhm, rejer er altså godt! Gnaske, gnaske.

Serviceoplysning1: De to rejecocktails på øverste billede er forlængst historie - de ligger nu trygt og godt i min mave. Jeg kan nemlig sagtens indtage to af slagsen, når serveringsskålen ikke er større :o)

Serviceoplysning2: "Uheldigvis" fik jeg lavet så meget dressing, at jeg er nødsaget til at indtage rejecocktail igen i morgen.

Bare jeg nu overlever....!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar