torsdag den 4. december 2008

Jeg kunne!

Kørte hjemmefra 6.40 og var på jobbet 7.12. (Normalt tager turen under 20 min) Det var ikke så slemt det første stykke vej gennem skoven, der var ovenikøbet visse steder, hvor vejen var helt tør! (Alligevel kørte jeg kun 15-20 km/t.)

Det kan man så til gengæld ikke sige gennem den første landsby jeg kørte igennem: Vejen var ikke andet end en frossen, våd vej= noget nær spejlblank! Jeg kom helskindet igennem og så snart jeg kom ud på hovedvejen hjalp det temmelig meget. Jeg kunne endda komme helt op på 80 km/t. Jeg håber dælme, at isen er væk, når jeg skal hjem - for det var ikke just den sjoveste køretur, jeg har prøvet! Forøvrigt er der ikke noget at sige til, jeg syntes, der var glat!: Fra BT:
Politiet på det sydlige og vestlige Sjælland har måtte rykke ud flere gange i nat, fordi de glatte veje har sendt mange biler i grøften. - Vi har haft fem uheld i løbet af tre en halv time her i nat. Det er væsentligt flere end normalt. Der er heldigvis ikke sket nogle personskader, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk. Her til morgen har de senest måtte rykke ud til Køge, hvor en bilist er kørt ind i et hus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar